Muziek

Ik gebruik o.a. liedjes uit de liedbundel 'Eigenwijs'. De tekst van de liedjes heb ik in een mooie powerpoint gezet. De kinderen vinden het heel leuk om m.b.v. de powerpoint de liedjes te zingen. Het is me nog niet gelukt om de powerpoint inclusief muziek op de site te zetten, u moet ze beide downloaden en starten. Aan dit schoonheidsprobleempje wordt nog gewerkt, laat u vooral niet weerhouden, want de powerpoints zijn echt heel leuk!

 

NT2

 


 
 

 

    

 

Liedjes ondersteund door fraaie Powerpointpresentaties

Kleuters

Momenteel heb ik 1 x in de week een vaste kleuterklas, groep 2. De kinderen vinden zingen en bewegen heel leuk. Ik heb een aantal liedjes bij elkaar gezocht die ik voor verschillende doeleinden kan inzetten. 's Ochtends, bij het begin van de dag, of als energizer tussendoor, of liedjes met...

Muziek uit oude rommel

Oude rommel? Wat nou oude rommel! Weet je wel wat je allemaal met oude rommel kunt doen!? Start snel dit lied op en ga swingen met de hele klas!   Download: Muziek_uit_oude_rommel_bij_track_126.ppsx (310 kB) en muziek: Muziek uit oude rommel_126.mp3 (2962373)

De Verschrikkelijke Vlieg!

Dit liedje gaat over een zeer irritante vlieg die op je lichaam gaat zitten. Leuk liedje om de kinderen mee te laten bewegen. Mooie powerpoint met tekst erbij. Een aanrader! Download: De Verschrikkelijke Vlieg Track 94.ppsx (1,1 MB) en muziek: 094 De verschrikkelijke vlieg.mp3 (2270654)

Fluister, fluister........

Dit geheimzinnig liedje gaat over spoken die een trap afdalen. Maar gelukkig lig je in je warme bedje en voel je je uiteindelijk toch veilig.... De bedoeling is, dat tegelijk met de PowerpointVoorstelling ook de muziek te horen is. Helaas is dit niet altijd het geval. Daarom zet ik voor alle...

Het Spookhuis

Nostalgisch liedje: de goede oude tijd! Ook familie Spook ontkomt niet aan de vernieuwingsdrift en de Vinexwijken! Wat gebeurt er met hun mooie, oude huis? Download: Het_Spookhuis_bij_track_106.ppsx (456959)  en muziek: Het spookhuis_106.mp3 (1552925)